Hirdessen nálunk!


 

  

Meghatározott időkeretben lehetőségünk van kereskedelmi jellegű reklámok sugárzására is. Már első visszajelzéseink alapján tudható, hogy adásunkat a helyi lakosság többsége figyelemmel kíséri. Így a hirdetmények a gyorsan eljutnak a célközönséghez, Bátonyterenyén, Salgótarjánban és a környező településeken élő nézőkhöz.

(A szolgáltatás az UPC a DIGI-TV és az AKTÍV1 hálózatán a következő településeken érhető el: Bátonyterenye, Salgótarján, Somoskőújfalu, Vizslás, Vizslás-Újlak, Kazár, Kazár-Mizserfa, Rákóczibánya, Pásztó, Mátraszőllős, Hasznos...)


Képújság


Hatékony és olcsó reklámelhelyezési lehetőséget biztosítunk a folyamatosan sugárzott képújságban. Ideális apróhirdetések közzétételére (lakás, autó, gépek berendezések adás-vétele, szolgáltatások beindulása, akciók, speciális ajánlatok közzétételére, rendezvények hirdetésére, és számtalan más információ kihirdetésére).

 

Egy képernyő oldalon 12-14 sor, soronként 40-45 karakter

/betű, szám, egyéb jel/elhelyezésére van lehetőség.

A kiemelések és grafikák ezt arányosan csökkentik


Nagyobb mennyiségben, vagy hosszabb időtartamban hirdetők részére Extra kedvezmény!

 

Hirdetéssel kapcsolatos információk::

 

Bátonyterenyei Városi Közművelődési Központ és Könyvtár - Bátonyterenye Városi TV
3070 Bátonyterenye, Molnár Sándor út 1-3.

06/32-745-495/31

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


 

 

 

Hirdetésének feladására a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailben is lehetősége van (ekkor is kérünk telefonszámot).

A hirdetési díj beérkezése után kezdjük meg a sugárzást!

Bonyolultabb grafikai megoldású hirdetéseket kérjük elektronikus úton eljuttatni a szerkesztőséghez. Jogszabályba ütköző hirdetéseket az Bátonyterenye TV nem tesz közzé, és ilyen közlemények elmaradása esetén minden kártérítési igény érvényesítését kizárja (hirdetési díj, elmaradt haszon, stb.). A hirdetések tartalmáért, valódiságáért kizárólag a hirdető felel!

 

Filmkészítés, reklámfilm sugárzás

A képújság mellett lehetőség van promóciós és reklámfilmek készítésére és sugárzására is. Cégbemutatók, rendezvények, hirdetések, termékpromóciók filmjeit a megrendelő igényei szerint elkészítjük, és szerződés szerint sugározzuk. Az elkészült reklámfilmeket a megrendelő szabadon felhasználhatja más formában való hirdetésre is. Kész reklámfilmek sugárzására is van lehetőség. Reklámfilm készítés és sugárzás egyedi kalkuláció alapján történik. Igény esetén keresse a Bátonyterenye TV főszerkesztőjét a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, vagy a fenti telefonszámon.

 

 
Ma 2017. október 24., kedd, Salamon napja van. Holnap Blanka és Bianka napja lesz.

 

Időjárás

bttv.hu PageRank