Bátonyterenye TV.

A Bátonyterenye TV jelenlegi formájában 2009. júliusától működik. Fenntartónk a Bátonyterenye Város Üzemeltető  Nonprofit Kft.

A stábot, megalakulása óta 3 fő fix munkatárs alkotja, de olykor segítő „kollégák” is részt vesznek a műsorok elkészültében és gyakran láthatnak nézőink saját maguk által készített és beküldött anyagokat.A kis költségvetés miatt, szerény technikai háttér áll rendelkezésünkre a műsorok készítésére, de hiányosságainkat lelkesedéssel pótoljuk.

Műsorainkat nemcsak a Bátonyterenyén élők, hanem a vizslási, kazári, mizserfai, rákóczibányai és salgótarjáni UPC illetve Digi kábel előfizetők is nézhetik. A műsorok összeállításakor próbálunk arra törekedni, hogy helyi történéseket, eseményeket mutassunk be helyi embereknek. Lehetőségeinkhez képest próbálunk jelen lenni minden olyan eseményen, ami közérdeklődésre tarthat számot. Kameránkkal ott vagyunk a helybeli iskolák, óvodák ünnepségein, a nyugdíjas klub farsangján, jótékonysági bálokon, istentiszteleteken, új- vagy éppen felújított épületek átadásain, de mutattuk már be a térségben eredményesen működő Polgárőrség egy napját is. Tudósítottunk helyi vállalat által kezdeményezett egészségnapról valamint készült már kisfilm az illegális szemétlerakókról és az árvíz okozta veszteségek bemutatásáról.

A napközbeni műsorsávban nézőink, képújság rovatunkkal találkozhatnak, mely fórumon a helyi hivatalok-, orvosi rendelők-, patikák  stb... nyitvatartásáról tájékoztatnak, illetve cégek és magánszemélyek tehetik közzé hirdetéseiket, közléseiket.

Terveink között szerepel a stúdió bővítése (úgy technikai, mint humán oldalról), de ez kizárólag a pénzügyi helyzetünk javulásakor valósulhat meg. Szeretnénk sokkal több riportot, stúdióbeszélgetést készíteni, bemutatni a térséghez kötődő egy-egy ember életútját esetleg a környékhez köthető speciális foglalkozásokat, turisztikai látnivalókat. Szeretnénk, ha mindenki úgy tekintene erre a kis televízióra, mint ami tényleg nekünk és rólunk szól.

Továbbra is kérünk mindenkit, hogy értesítsen minket, ha olyan dolgot lát, hall, tapasztal, ami másokat is érdekel, megbotránkoztat vagy esetleg megnevettet vagy ha kedve és érzéke van hozzá, ragadjon egy kamerát és a felvételt juttassa el hozzánk, hogy azt más is láthassa!


Stábunk a következõ feladatokat tudja ellátni:

* 1, 2 illetve 3 kamerás felvételek készítése, akár helyszíni vágással együtt 

* Rendezvények, sportesemények videófelvételének elkészítése, dokumentálása

* Reklám illetve PR riport készítése

* Céges bemutatkozó reklámfilm készítése

* Stúdióbeszélgetés kivitelezése

* Hozott anyag digitalizálása, átírása más adathordozóra

* Videóanyag vágása, szerkesztése

* Fotózás /Professzionális eszközökkel, Profi fotósokkal/

* Komplett nyomdai kivitelezés (grafika, tördelés, szerkesztés, nyomás)


Technikai hátterünk:

Videó:


Jelenlegi gépparkunkat 3 db MINI-DV formátumú /Panasonic NV-MD10000, Sony VX-2100E,Panasonic NV-MX300/ és 2db HI-8 formátumú (Sony DCR-TRV) kamera alkotja.


Állványaink Manfrotto és Saba típusúak.


A bátonyterenyei stúdiónk fejlesztése jelenleg is folyamatban van. A benne levõ számítógépek illetve kép és hangkeverõk, még nem a végleges konstrukció.


Fotó:


Fotóinkhoz professzionális Canon D-SLR gépeket és a hozzá való objektíveket és vakukat használunk.


 

 
Ma 2017. október 24., kedd, Salamon napja van. Holnap Blanka és Bianka napja lesz.

 

Időjárás

bttv.hu PageRank